Food for all
Food security exists when all people have, at all times, physical and economic access to sufficient safe and nutritious food that meets their dietary needs and food preferences for an active and healthy life (World Food Summit, 1996).
Digital Tools
Vivre en Ville
Educational Material
Fondation Paul Gérin-Lajoie
Informative Content
AmiEs de la Terre
Challenge
La Coalition pour une saine alimentation scolaire
Educational Kit
Commission de la santé et des services sociaux des premières nations du Québec et du Labrador
Turnkey Activities
Commission de coopération environnementale
Workshop
Le Dépôt centre communautaire d'alimentation
Équiterre
AU/LAB - Laboratoire sur l'agriculture urbaine
Regroupement des Auberges du coeur du Québec
EURÊKO!
Comité sectoriel de main-d'œuvre en transformation alimentaire
Université Laval
Arbre-Évolution Coop de solidarité
Les explorateurs culinaires
Centr'ERE
Carrefour international bas-laurentien pour l'engagement social
Union des producteurs agricoles
Outing
Maski Récolte (Mauricie)
M361
To continue and connect to your zone marmite, please enter your e-mail address!
Access exclusive content
Save my favourite activities
Hear about new resources according to your preferences